Saturday, July 2, 2022

Oana zavoranu

Divorțul lui Pepe de Raluca. 2 days agoOana Zăvoranu ar fi beneficiat de un împrumut de 40000 de euro din partea medicului Bogdan Furtună dar vedeta nu i-a mai dat banii înapoi.


Pin On Romanian Celebrities

5 hours agoOana Zăvoranu trece prin clipe grele în aceste zile.

. Oana și Mărioara Zăvoranu au avut o relație tensionată din cauza. Oana Zăvoranu e tare mândră de clinica ei Am marea bucurie si onoare sa impartasesc cu voi o realizare personala de mari proportii de data asta in calitate de femeie de afaceri ca tot ma. She is not dating anyone currently.

Artista a trecut la șantaj iar. Cum a cheltuit Oana Zăvoranu averea uriaşă pe care a moştenit-o. Ce i-au cerut în instanță și cine s-a mai aliat cu ele.

Oana Zăvoranu și soțul ei Alex Ashraf Foto. Oana Zavoranu has not been previously engaged. Cunoscută și sub numele de Zăvo sau Zăvoranca Oana Zăvoranu nu.

Citește cele mai noi știri despre Oana Zavoranu. Oana Zăvoranu declarații usturătoare despre directorul. Coming Soon Our website is under construction follow us for update now.

Bruneta ar fi trebuit să plătească 30000 de euro fostului manager al clinicii sale. Oana Zăvoranu cea mai frumoasă importantă talentată și puternică artistă a generației sale admirată și controversată face pasul către YouTube în cel mai tare proiect online al. Oana Zavoranu - videoclipuri fotografii interviuri informatii exclusive.

1 day agoÎn urma procesului de judecată instanța a decis că Oana Zăvoranu s-a făcut vinovată de șantaj. Cei doi au legături mai vechi medicul fiind un. Managerul interimar al Spitalului Colțea i-a făcut plângere penală vedetei care l-armfi șantajat pentru suma de 800000 de euro.

În 2017- decembrie 2018 actualul manager al Spitalului Colţea a fost administratorul clinicii de radiologie pe care Oana vedeta tv o deţine împreună cu soţul ei în. Subscribe to your favourite music. Oana Zăvoranu este actriță și prezentatoare TVPrintre cele mai cunoscute telenovele în care a jucat se numără Numai iubirea Păcatele Evei și Sacrificiul.

De la data nașterii la vârstă până la înălțime și soțul Alex. Oana Zavoranu was born in Bucharest the capital of Romania in a wealthy family that provided her all the beauty of a happy childhood. Oana Zavoranu is single.

Oana had at least 1 relationship in the past. Iar asta se poate observa și din faptul că a dispărut aproape complet de pe rețelele de socializare. Fostul administrator al clinicii vedetei medicul Ioan Bogdan Furtună actual manager.

Oana Zavoranu is a TV Actress who has a net worth of 8 Million. Sexy bruneta a cheltuit cu siguranţă din banii moşteniţi dar a ştiut să şi investească. Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de cele 5 influencere.

Oana Zavoranu net worth and salary. Află totul despre Oana Zăvoranu. CANCANRO Oana Zăvoranu ia în calcul să-și achiziționeze alături de soț o proprietate în Statele Unite.

9 hours agoAvocatul Katia Cicală ne spune ce riscă Oana Zăvoranu dacă va fi găsită vinovată de șantaj. Oana Zavoranu was born in Bucharest in June 16 1973. 16 iunie 1973 pe numele adevărat Ioana Zăvoranu este o actriță cântăreață moderatoare de televiziune si femeie de afaceri din România.


Pin On Starshiners X Oana Zăvoranu


Pin On Starshiners X Oana Zăvoranu


Pulover Mexton Fluffy Touch Cream Mujer Ro Http Www Mujer Ro Pulover Mexton Fluffy Touch Cream Pulover


3 684 Aprecieri 59 Comentarii Oana Zavoranu Official Oana Zavoranu Pe Instagram Oanazavoranu Oanazavoranuisabr Instagram Instagram Photo Photo


Pin Ston Pinaka February 2015 By Mexton Oana Zavoranu


Pin On Starshiners X Oana Zăvoranu


Pin On Starshiners X Oana Zăvoranu


Pin En Starshiners X Oana Zăvoranu


Cați Bani Cheltuie Lunar Oana Zăvoranu Pe Tratamentele De Infrumusețare Lunar Bani How To Wear


Pantaloni Mexton Fully Pleasure Black Mujer Ro Http Www Mujer Ro Pantaloni Mexton Fully Pleasure Black


Mexton Intense Moments Cream Blouse 33 95 Eur Tie Back Belt Cream Blouse Sexy Outfits Warm Outfits


Pin On Hair


Oana Zavoranu Simte Ca Acolo Sus Cineva O Iubeste Bruneta Si A Dezvaluit Secretul Succesului Yve Cute


Epingle Sur Starshiners X Oana Zăvoranu


Pin En Starshiners X Oana Zăvoranu


Pin En Starshiners X Oana Zăvoranu


Pin On Starshiners X Oana Zăvoranu


Oana Zavoranu Hair Styles Beauty Long Hair Styles


Art Of Petry Oana Zavoranu Art Character Disney

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya